{{systemError.title}}

{{systemError.message}}

Salat med svin og hoisinsaus

Salat med svin og hoisinsaus
  • 4 personer
  • Tidsforbruk

    20-40 min
  • Vanskelighetsgrad

    Middels
  • Dette har du kanskje i skapet:

Ingredienser

  • 2 ss fersk ingefær
  • 1 chili, finhakket - uten frø
  • 2 ss hoisinsaus
  • 3 ss soyasaus
  • 400 g svinefilet i skiver, SPAR Middagsfavoritt
  • Olivenolje
  • 1 bunt vårløk
  • 1 agurk
  • Revet hjertesalat
  • 1 pk sukkererter
  • Fersk koriander til servering
  • Salt
  • Pepper

Svinaktig godt! Denne retten med glasert svinefilet og hoisinsaus og salat blir garantert en favoritt! Prøv den også til lunsj.

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 °C. Rør sammen revet ingefær, chili, hoisinsaus og soyasaus. Legg svinefiletene i en ildfast form og dryss over litt olivenolje, salt og pepper. Bak i ovnen i 5 minutter. Hell over marinaden og sett ned temperaturen til 140 °C. Bak videre i 5 minutter. Når svinefileten bakes, snitt vårløk og agurk i tynne staver, sukkererter i tynne strimler og riv hjertesalaten. Server glasert svinefilet med salat og fersk koriander.